Muli Motor ST

Laatikkopyörän vuokraus

Tarjoamme yhteistyössä Tampereen kaupungin kanssa laatikkopyörien ja tavarapyörien vuokrausta edulliseen hintaan.

Laatikkopyörien vuokraus on osa Tampereen kaupungin Hiilineutraaleja tekoja -kehitysohjelman jakamistalouden kaupunginosakokeilua, jossa edistetään tavaroiden ja kulkuneuvojen yhteiskäyttöä. Lisätietoja kehitysohjelmasta tampere.fi/hiilineutraalejatekoja

Vuokrauksen päivähinta on ainoastaan 15 €. Pyörän saa vuokrattua jopa samalle päivälle.

Vuokrattavissa olevat pyörät (lue alta tarkemmat tiedot):

  • Muli Motor ST
  • Bakfiets E-CargoTrike
  • Yuba Kombi E5

Laatikkopyörien vuokraushinnasto

  • 1 vrk 15 €
  • Viikonloppu (pe-ma) 40 €
  • Viikko 60 €

Näin vuokraat

Voit vuokrata pyörän ottamalla meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai tulemalla liikkeeseemme:

Vuokrattavat laatikko- ja tavarapyörät

muli motor st laatikkopyörä nightride

Muli Motor ST

Ketterä kaksipyöräinen laatikkopyörä, jonka ”laatikko” on taitettavissa kokoon. Perusvarusteluna pyörä vuokrataan kahdelle lapselle tarkoitetun istuinosan kanssa. Istuinosa on irrotettavissa, mikäli haluat käyttää pyörää pelkän tavaran kuljetukseen. Pyörä on myös vuokrattavissa katoksella (+5€/varaus). Ilmoitathan siitä varausta tehdessäsi.

Bakfiets E-Cargotrike Laatikkopyörä steps classic wide punainen

Bakfiets E-CargoTrike

Vaihtoehdoista kookkaimpana Cargotrike on perinteinen laatikkopyörä, jossa tilaa on jopa neljälle lapselle tai suurelle määrälle tavaraa. Pyörä on mahdollista vuokrata katoksen kanssa (+5€/varaus) . Ilmoitathan siitä varausta tehdessäsi.

Yuba Kombi E5 Tavarapyörä Oranssi

Yuba Kombi E5

Kompakti pitkäperäpyörä, jolla voit kuljettaa maksimissaan kahta lasta. Pyörä vuokrataan oletusversiona Monkey bars turvakaiteilla, jalkalaudoilla ja istuinpehmusteilla. Mikäli haluat pyörän vaihtoehtoisesti yhdellä tai kahdella Thule Yepp- lastenistuimella ilmoitathan siitä varausta tehdessä (istuinten hinta 5€/kpl/varaus).

Luovutus ja palautus:

Pyörän luovutus ja palautus tapahtuvat Lootabikes-myymälässä osoitteessa Pispalan Valtatie 120, 33270, Tampere.

Pyörä luovutetaan varaajalle varauspäivänä aikaisintaan 9:30

Pyörän palautus tapahtuu varauksen päättymispäivänä Lootabikes myymälään viimeistään klo 15:00.

Vuokrauksen kohde:

Vuokrattava pyörä ja mahdolliset lisävarusteet luovutetaan sellaisenaan ja niiden kunto käydään läpi yhdessä vuokraajan kanssa.

Vuokraaja sitoutuu varauksensa ajankohtia ja tässä listauksessa kirjattuja ehtoja noudattaen vuokraamaan laatikkopyörä ja sen lisävarusteet ja palauttamaan ne sovittuna aikana vuokranantajalle.

Mahdolliset puutteet tai vauriot esitellään vuokraajalle vuokrausjakson aloituksen yhteydessä ja vuokranantaja pitää niistä kirjaa. Vuokraaja sitoutuu parhaansa mukaan välttämään pyörän rikkoutumista ja vahingoittumista vuokrausaikana.

Hinta:

Vuokrauksen hinta määräytyy valitun vuokra-ajan ja mahdollisten pyörän yhteydessä vuokrattavien lisätarvikkeiden mukaan. Ajantasaiset hinnat ovat nähtävillä osoitteessa lootabikes.fi

GPS paikannus:

Pyörä on varustettu GPS-paikantimella, jota käytetään ainoastaan mahdollisessa varkaustapauksessa. Paikanninta ei käytetä muuhun pyörän tai asiakkaan seurantaan. Hyväksymällä vuokrausehdot vuokraaja tiedostaa ja hyväksyy paikantimen olemassaolon ja käytön edellä kuvatulla tavalla.

Pyörän käyttö:

Vuokraaja sitoutuu käyttämään pyörää parhaan huolellisuutensa mukaan ja noudattamaan sillä ajaessaan liikennesääntöjä. Selkeän laiminlyönnin tai väärinkäytön tapauksissa vuokranantaja on oikeutettu veloittamaan syntynyt korjauskulu vuokraajalta.

Pyörän lukitus:

Vuokraaja sitoutuu lukitsemaan pyörän sen mukana luovutetulla lukolla aina, kun pyörä ei ole liikenteessä. Pyörä tulee lukita yhdistäen se kiinteään rakenteeseen, kuten aitaan tai muuhun kohteeseen aina kun mahdollista.

Vahinko- ja varkaustapaukset:

Mikäli pyörä vaurioituu vuokrausjakson aikana on vuokraaja velvollinen ilmoittamaan asiasta viipymättä puhelimitse 0400 149 402 (arkisin 9:30-17:30) tai muina aikoina sähköpostitse [email protected] Mahdollinen pyörään kohdistunut ilkivalta on raportoitava viranomaisille.

Varkaustapauksissa vuokraajan on viipymättä oltava yhteydessä yllä oleviin yhteystietoihin ja tehtävä vuokraajan kanssa yhteistyötä tapauksen raportoimiseksi viranomaisille.

Kysyttävää laatikkopyörän vuokrauksesta?

Ole meihin yhteydessä, jos sinulla on kysyttävää vuokrauksesta.

Sijaintimme kartalla

Kysyttävää tuotteista tai pyörähuollosta?

Täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!