MEISTÄ

Lootabikes on kolmen kaveruksen perustama tavarapyöriin erikoistunut yritys, joka tarjoaa myös täyden palvelun pyörähuoltoa kaikille pyörämalleille. Tarinamme alkoi yhteisestä visiosta tehdä tavarapyöräilystä osa ihmisten arkea ja helpottaa heidän päivittäistä liikkumistaan ympäristöystävällisesti ja tehokkaasti. Haluamme edistää pyöräilykulttuuria Suomessa ja tarjota asiakkaillemme laadukkaita tavarapyöriä, jotka sopivat monenlaisiin tarpeisiin.

Lootabikesin missio on inspiroida ihmisiä tekemään käytännöllisiä ja ympäristöystävällisiä valintoja, muuttaen jokapäiväiset rutiinit kestäviksi seikkailuiksi.

Tässä osiossa tarjoamme hyödyllistä tietoa tavarapyöräilystä, tuotevertailuja, vinkkejä pyörän kunnossapitoon ja inspiroivia tarinoita tavarapyöräilyelämäntavasta. Tutustu artikkeleihin alta ja anna meidän auttaa sinua tekemään pyöräilystä entistä nautinnollisempaa ja arjestasi helpompaa.

TIETOA

Tavarapyörä työsuhdepyöräedulla

Lootabikes mahdollistaa työsuhdepyöräedun käytön Suomen johtavien työsuhdepyöräedun tarjoajien kanssa, kuten Vapaus, GoByBike ja Epassibike. Ole meihin yhteydessä, niin valitaan sinulle unelmiesi työsuhdepyörä!

Tavarapyörä rahoituksella

Lootabikesilta saat ostettua pyörän ja muut tuotteet osamaksulla 0 % korolla. Ole meihin yhteydessä rahoituksen sopimiseksi. Rahoituksen tarjoaa luotettava yhteistyökumppanimme ResursBank.

ARTIKKELIT

Kysyttävää tuotteista tai pyörähuollosta?

Täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!