Yuba Kombi E5 Pitkäperäinen Tavarapyörä

2 999,00 

Osta myös:

Yuban suosittu jokapaikanhöylä Kombi E5 on loistava yhdistelmä käytettävyyttä, pirteää ulkonäköä ja arjen helppoutta. Shimanon Steps E5000- moottorilla varustettu pyörä tarjoaa avustusta kaupunkiin ja retkille ja monipuolinen varusteltavuus takaa käyttömukavuuden. E5 on loistava kumppani, olivat kyydissä sitten lapset, koira tai harrastusvälineet. Kombi E5 tarjoaa parhaina puolinaan esimerkiksi:

  1. Luotettavan ja hiljaisen sähköjärjestelmän yhdistettynä jämäkkään teräsrunkoon
  2. Laajan liitettävyyden erilaisille lisävarusteille mahdollistaen niin istuinten, koiran kuljetusmoduulin (Yuba Wooftop) ja laajan kori- ja laukkuvalikoiman käytön
  3. Helpon ja kompaktin säilytettävyyden, jonka ansiosta kompakti Kombi E5 (192cm/29kg) on varastoitavissa pystyssä ja esimerkiksi mahdollista kuljettaa monista tavarapyöristä poiketen auton pyörätelineessä

 

1-2

Matkustajien määrä

200 kg

Maksimikantavuus

Sähkö

Pyörän tyyppi

Yuba Kombi E5 on sähköavusteinen pitkäperäinen tavarapyörä, joka tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen niille, jotka haluavat kokea sähköisen tavarapyöräelämäntyylin. Tämä pyörä on suunniteltu erityisesti kaupunkiympäristöön, missä se tarjoaa käyttäjilleen sujuvuutta ja mukavuutta päivittäisissä kuljetustarpeissa.

Kombi E5:n kompakti muotoilu ja vahva rakenne tekevät siitä ihanteellisen valinnan perheille ja aktiivisille kaupunkilaisille. Pyörässä on Shimano STEPS E5000 -moottori, joka tarjoaa luotettavaa voimaa ja auttaa kuljettamaan lastia vaivattomasti kaupungin vilinässä. Sen 418Wh akku varmistaa, että voit ajaa pitkiä matkoja yhdellä latauksella, ja sähköavusteisuus tekee pyöräilystä kevyttä ja nautinnollista.

Kombi E5 on varustettu laadukkailla teknisillä ominaisuuksilla, kuten hydraulisilla levyjarruilla, jotka takaavat tehokkaan pysähtymisen tarvittaessa, sekä 9-vaihteisen Shimano Altus -vaihteiston, joka mahdollistaa sujuvan vaihtamisen eri nopeuksilla. Pyörän 24 tuuman Maxxis Hookworm -renkaat tarjoavat erinomaisen pidon ja kestävyyden, mikä lisää turvallisuutta ja hallittavuutta ajaessasi.

Yuba Kombi E5:n suurin etu on sen monipuolisuus. Voit kuljettaa kaksi lasta, aikuisen tai raskaita kantamuksia, vaikka pyörän pituus on vain 1,92 metriä, tehden siitä vain hieman suuremman kuin tavallisen sähköpyörän. Tämä tekee Kombi E5:stä kätevän ja helposti säilytettävän, jopa pystyasennossa asunnossa tai metrossa.

Yuba Kombi E5 on täydellinen valinta niille, jotka etsivät kompaktia, käytännöllistä ja erittäin ketterää vaihtoehtoa polkupyörän peräkärrylle tai autolle kaupunkiliikenteessä. Se tarjoaa suuren suorituskyvyn edulliseen hintaan. Pyörän mukana tulevat lisävarusteet, kuten kaksoisseisontatuki, Spanninga-ajovalot, etulokasuoja ja takapyörän suoja, tekevät siitä valmiin seikkailuihin kaupungissa ja sen ulkopuolella.

Tilaa nyt ja nauti Yuba Kombi E5:n verrattomasta ajokokemuksesta!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Yuba Kombi E5 Pitkäperäinen Tavarapyörä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kysyttävää tuotteista tai pyörähuollosta?

Täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!