Bakfiets E-CargoTrike Classic Wide Laatikkopyörä

4 699,00 5 499,00 

Osta myös:

Bakfiets E-CargoTrike Classic Wide on tavarapyörä sinulle, joka tarvitset arjessasi suuren kuljetuskapasiteetin. Tilavan laatikkonsa ansiosta Classic Trike on omiaan jopa neljän lapsen tai suurten tavaramäärien kuljetukseen. Etuina E-CargoTrike Classic Widessa ovat erityisesti:

  1. Suuri kuljetuspasiteetti ja tukevan laatikon matkustajille tuoma suoja. Laatikossa on jopa 314 litran tilavuus.
  2. Laadukas ja luotettava Shimano Steps 6100-moottori 60Nm väännöllä, joka tarjoaa tehokkaan avustuksen arjen ajoihin
  3. Erityisesti raskaita tavarapyöriä ajatellen kehitetty Shimanon Nexus 5-vaihteisto, jonka sisäinen ratasrakenne on tuettu ylimääräisellä neljännellä planeettapyörällä vaihteiston kestävyyden lisäämiseksi. (Saatavilla myös elektronisena Di2 automaattiversiona)

 

Bakfiets-laatikkopyörien osat konfiguroidaan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Suosittelemme kuitenkin oletusarvoisena määrityksenä seuraavaa versiota:

Voimalinja: Shimano Steps 6100 (saatavilla vaihtoehtona Bafang M400)

Vaihteisto: Shimano Nexus 5v, mekaaninen (Saatavilla vaihtoehtoina Shimano Nexus 5v Di2 ja Enviolo portaaton)

Jarrut: Hydrauliset levyjarrut (Saatavilla vaihtoehtona rullajarru ja Maguran vannejarru)

1-4

Matkustajien määrä

Sähkö

Pyörän tyyppi

Bakfiets E-CargoTrike Classic Wide on tilava sähköavusteinen kolmipyöräinen laatikkopyörä, joka on suunniteltu erityisesti suurten kuormien kuljettamiseen. Tämä malli tarjoaa erinomaista vakautta matalilla nopeuksilla ja pysähdyksissä, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan niin suurten perheiden kuin yritystenkin käyttöön.

Pyörän mitat ovat pituudeltaan 210 cm ja leveydeltään 85 cm, ja sen laatikon pohjan pinta-ala on 86 x 65 cm, mikä mahdollistaa suurtenkin esineiden kuljettamisen. Vakiona E-CargoTrike Classic Wide tarjoaa istumatilaa neljälle, mikä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon myös esimerkiksi päiväkotien ja koulujen tarpeisiin.

Pyörässä on Shimano Steps -sähkömoottori, joka helpottaa raskaiden kuormien kuljettamista ja tekee pyöräilystä kevyttä ja nautinnollista. Lisäksi pyörässä on laadukkaat Shimano-levyjarrut, jotka takaavat tehokkaan pysähtymisen tarvittaessa. Pyörä on saatavilla useissa väreissä ja siihen on saatavilla lukuisia lisävarusteita.

Bakfiets E-CargoTrike Classic Wide on täydellinen valinta niille, jotka etsivät kestävää, monipuolista ja suurta tavarapyörää, joka tarjoaa sähköavusteisen ajokokemuksen. Se on ihanteellinen kumppani kaupunkiliikenteeseen, suurten ostosten tekemiseen tai lasten kuljettamiseen turvallisesti ja mukavasti.

Tilaa pyörä valitsemillasi ominaisuuksilla tai ota meihin yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva kokonaisuus!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bakfiets E-CargoTrike Classic Wide Laatikkopyörä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kysyttävää tuotteista tai pyörähuollosta?

Täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!