Yuba Kombi E6 Pitkäperäinen Tavarapyörä

3 499,00 

Arvioitu toimitusaika: 09/09/2024 - 16/09/2024

Osta myös:

Yuba Kombi E6 on kompakti pitkäperäinen tavarapyörä, joka tarjoaa monipuolisia ominaisuuksia ja tehokasta suorituskykyä. Valitse Yuba Kombi E6, jos arvostat erityisesti näitä ominaisuuksia:

  1. Ketterä ja voimakas: Yuba Kombi E6 on suunniteltu helposti ajettavaksi kaupunkiajokiksi. Sen kompakti geometria ja 24 tuuman renkaat tekevät siitä erittäin ketterän. Tehokas Shimano E6100 -moottori ja 504 Wh akku tekevät päivittäisistä työmatkoista miellyttävän vaivattomia.
  2. Luotettava ja kestävä: Laadukkaat komponentit, kuten leveät 2,5 tuuman Maxxis-renkaat, takaavat vakauden ja mukavuuden. 11-vaihteinen vaihteisto ja hydrauliset levyjarrut tarjoavat luotettavaa suorituskykyä kaikenlaisilla teillä.
  3. Monipuoliset lisävarusteet: Yuba Kombi E6 on yhteensopiva yli 20 erilaisen lisävarusteen kanssa. Voit räätälöidä pyörän tarpeidesi mukaan, olipa kyseessä lasten kuljettaminen, tavaroiden kuljetus tai muu käyttö.
  4. Kompakti ja helppo säilyttää: Yuba Kombi E6 on täydellinen valinta kaupunkielämään sen helpon säilytettävyyden ansiosta.

Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Yuba Kombi E6 Pitkäperäinen Tavarapyörä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kysyttävää tuotteista tai pyörähuollosta?

Täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!