Bakfiets E-CargoTrike Classic Narrow Laatikkopyörä

4 599,00 5 399,00 

Osta myös:

Bakfiets E-CargoTrike Classic Narrow on sähköavusteinen tavarapyörä, joka tarjoaa suuren kuljetuskapasiteetin. Narrow on Wide-mallia hieman kapeampi, mutta se on kuitenkin soveltuva raskaiden tavaroiden ja jopa neljän lapsen kuljettamiseen. Tässä muutamia tärkeimpiä ominaisuuksia:

  1. E-CargoTrike Classic Narrow -mallissa on tilava laatikko, johon mahtuu jopa neljä lasta tai suuria tavaramääriä. Laatikon tilavuus on 289 litraa.
  2. Laadukas ja luotettava Shimano Steps 6100 -moottori tarjoaa tehokkaan avustuksen arjen ajoihin. Moottorin vääntömomentti on 60 Nm.
  3. Shimanon Nexus 5-vaihteisto, joka on suunniteltu erityisesti raskaita tavarapyöriä ajatellen. Sen sisäinen ratasrakenne on tuettu ylimääräisellä neljännellä planeettapyörällä, mikä lisää vaihteiston kestävyyttä. Vaihteisto on saatavilla myös elektronisena Di2 automaattiversiona.

 

Bakfiets-laatikkopyörien osat konfiguroidaan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Suosittelemme kuitenkin oletusarvoisena määrityksenä seuraavaa versiota:

Voimalinja: Shimano Steps 6100 (saatavilla vaihtoehtona Bafang M400)

Vaihteisto: Shimano Nexus 5v, mekaaninen (Saatavilla vaihtoehtoina Shimano Nexus 5v Di2 ja Enviolo portaaton)

Jarrut: Hydrauliset levyjarrut (Saatavilla vaihtoehtona rullajarru ja Maguran vannejarru)

1-4

Matkustajien määrä

Sähkö

Pyörän tyyppi

Bakfiets E-CargoTrike Classic Narrow on tilava sähköavusteinen kolmipyöräinen laatikkopyörä, joka on suunniteltu erityisesti suurten kuormien kuljettamiseen. Tämä malli tarjoaa erinomaista vakautta matalilla nopeuksilla ja pysähdyksissä, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan niin suurten perheiden kuin yritystenkin käyttöön.

Pyörän mitat ovat pituudeltaan 210 cm ja leveydeltään 85 cm, ja sen laatikon pohjan pinta-ala on 86 x 54 cm, mikä mahdollistaa suurtenkin esineiden kuljettamisen. Pyörän ja laatikon leveys on noin 10 cm kapeampi kuin Wide-mallissa. Vakiona E-CargoTrike Classic Narrow tarjoaa istumatilaa neljälle, mikä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon myös esimerkiksi päiväkotien ja koulujen tarpeisiin.

Pyörässä on Shimano Steps -sähkömoottori, joka helpottaa raskaiden kuormien kuljettamista ja tekee pyöräilystä kevyttä ja nautinnollista. Lisäksi pyörässä on laadukkaat Shimano-levyjarrut, jotka takaavat tehokkaan pysähtymisen tarvittaessa. Pyörä on saatavilla useissa väreissä ja siihen on saatavilla lukuisia lisävarusteita.

Bakfiets E-CargoTrike Classic Narrow on täydellinen valinta niille, jotka etsivät kestävää, monipuolista ja suurta tavarapyörää, joka tarjoaa sähköavusteisen ajokokemuksen. Se on ihanteellinen kumppani kaupunkiliikenteeseen, suurten ostosten tekemiseen tai lasten kuljettamiseen turvallisesti ja mukavasti.

Tilaa pyörä valitsemillasi ominaisuuksilla tai ota meihin yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva kokonaisuus!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bakfiets E-CargoTrike Classic Narrow Laatikkopyörä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kysyttävää tuotteista tai pyörähuollosta?

Täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!