Yuba Supercargo CL Laatikkopyörä

4 699,00 4 999,00 

Osta myös:

Yuba Supercargo CL on huippusuorituskykyinen laatikkopyörä, joka saa voimansa Bosch Cargo Line -moottorista. Tämä pyörä rikkoo rajoja tarjoten mukavan ajoasennon ja kyvyn kuljettaa helposti tavaraa. Valitse Supercargo CL, jos arvostat erityisesti näitä ominaisuuksia:

  1. Kantokyky: Voit kuljettaa mitä tahansa voit kuvitella. Supercargo mahdollistaa jopa neljän lapsen tai suurien tavarakuormien helpon kuljettamisen.
  2. Helppo hallittavuus: Tukeva runko ja taitavasti suunniteltu ohjausmekanismi auttavat sinua tasapainottamaan ja ohjaamaan pyörää vaikka kuljettaisit raskaita kuormia. Tehokas Bosch Cargo Line -moottori ja sen 500Wh akku vievät sinut lähes minne tahansa vaivattomasti.
  3. Monipuolisuus: Supercargoon voi lisätä erilaisia lisävarusteita ja siinä on integroitu takateline. Voit kuljettaa jopa neljää lasta tai muita isoja kuormia.

Supercargo CL on täydellinen valinta aktiivisille vanhemmille ja vaikkapa yrityksille, jotka haluavat näppärän tavan kuljettaa tavaraa. Sen matala astinlautarunko, säädettävä ohjainkannatin ja satulaputki saavat pyörän sopimaan lähes kaikille pyöräilijöille. Olitpa sitten kuljettamassa mitä tahansa, Supercargo antaa sinulle luottamusta ja hallintaa.

Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Yuba Supercargo CL Laatikkopyörä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kysyttävää tuotteista tai pyörähuollosta?

Täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!