Yuba Spicy Curry V3 AT Pitkäperäinen Tavarapyörä (esittelymalli)

Alkuperäinen hinta oli: 4 849,00 €.Nykyinen hinta on: 3 849,00 €.

Varasto loppu

Osta myös:

Myymme viimeisen Yuba Spicy Curry V3 AT huippuedulliseen hintaan! Pyörä on keväällä tullut lähes ajamaton myymälän esittelymalli. Nyt kannattaa olla nopea! Muista myös, että meiltä onnistuu koroton rahoitus ja pyörän ostaminen työsyhdepyöräedulla.

Yuba Spicy Curry V3 AT on monipuolinen ja tehokas pitkäperäinen tavarapyörä, joka soveltuu erinomaisesti seikkailuihin myös maastossa. Valintasi on Spicy Curry V3 AT, jos arvostat erityisesti näitä ominaisuuksia:

  1. Maastokelpoinen seikkailija: Spicy Curry V3 AT on suunniteltu sopeutumaan mihin tahansa polkuun. Sen vahva rakenne ja maastokelpoiset renkaat mahdollistavat mukavan ajon myös epätasaisilla teillä ja poluilla.
  2. Tehokas moottori ja luotettavuus: Varustettu Bosch Cargo Line -moottorilla ja 500 Wh akulla. Tavarapyöriin erityisesti suunniteltu moottori tarjoaa 85 Nm vääntömomentin. Tämä tekee siitä sopivan ympäristöihin, joissa on paljon nousua, sekä suurille perheille ja kantamuksille. Lisäksi 4-mäntäiset hydrauliset jarrut takaavat luottavaisen pysähtymisen myös haastavissa olosuhteissa.
  3. Laaja valikoima lisävarusteita: Yuba Spicy Curry V3 AT on yhteensopiva yli 20 erilaisen lisävarusteen kanssa. Voit räätälöidä pyörän tarpeidesi mukaan, olipa kyseessä lasten kuljettaminen, tavaroiden kuljetus tai seikkailut maastossa.
  4. Kestävä ja luotettava: Alumiinirunko ja laadukkaat komponentit Spicy Curry V3 AT:sta pitkäikäisen ja monipuolisen valinnan.

 

Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Yuba Spicy Curry V3 AT Pitkäperäinen Tavarapyörä (esittelymalli)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kysyttävää tuotteista tai pyörähuollosta?

Täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!