Bakfiets E-CargoBike Cruiser Short Laatikkopyörä

4 399,00 4 899,00 

Osta myös:

Bakfiets E-CargoBike Cruiser Short Laatikkopyörä on laadukas sähköavusteinen laatikkopyörä, joka tarjoaa kompaktin koon ja monipuolisia käyttömahdollisuuksia. Valintasi on sähköavusteinen Cruiser Short, jos arvostat seuraavia ominaisuuksia:

  1. Bakfiets Cruiser Short on kompakti versio Cruiser Longista. Se tarjoaa riittävästi tilaa lasten tai ostosten kuljettamiseen, mutta on kooltaan pienempi ja ketterämpi, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan kaupunkiliikenteeseen.
  2. Voit valita pyörään lukuisia lisävarusteita, kuten istuimia, sääsuojia tai esimerkiksi lapsen turvaistuimen kiinnitysadapterin.
    Bakfiets Cruiser Short on saatavilla useilla eri värivaihtoehdoilla sekä erilaisilla teknisillä ominaisuuksilla, joista voit valita tarpeeseesi sopivan kokonaisuuden.
  3. Bakfiets -laatikkopyörät tarjoavat luotettavaa suorituskykyä ja monipuolisuutta. Olipa kyseessä lasten kuljetus, ostosten tekeminen tai muu tarve, Bakfiets E-CargoBike Cruiser Short Laatikkopyörä on erinomainen valinta!

 

Cruiser-malli eroaa Classic-mallista seuraavilla tavoilla:

  • Lokasuojat ovat rungon värissä.
  • Satula ja ohjaustangon kahvat ovat Brooks Aged -nahkaa.
  • Takateline puuttuu.
  • Pyörässä on retrotyylinen etuvalo.
  • Renkaat ovat norsunluunväriset ja paksut.

 

Bakfiets-mallien osalta suosittelemme pyörää Nexus 5v napavaihteella ja hydraulisilla levyjarruilla, mutta saatavilla ovat myös niin DI2 kuin Enviolon portaaton vaihteisto, Maguran vannejarru ja myös tasaisessa maastossa kevyellä lastilla soveltuva rullajarru. Autamme mielellämme sopivan komponenttiversion valinnassa.

Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bakfiets E-CargoBike Cruiser Short Laatikkopyörä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kysyttävää tuotteista tai pyörähuollosta?

Täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!