Bakfiets E-CargoBike Classic Short Laatikkopyörä

4 299,00 4 799,00 

Osta myös:

Bakfiets Classic Short -sähkölaatikkopyörä on täydellinen ratkaisu kaupunkiperheille, jotka tarvitsevat monipuolisen ja luotettavan kuljetusvälineen. Sähkömoottori takaa voimaa vaivattomaan lasten, lemmikkien, ruokakauppakassien tai muiden tavaroiden kuljettamiseen. Kahdelle lapselle on mukava istuin ja tukeva puulaatikko, joka kestää jopa 80 kg:n kuorman. Pyörässä on vankat jarrut ja leveät renkaat, jotka takaavat tasaisen ja vakaan ajon kaikilla alustoilla. Satulaa ja ohjaustankoa voi helposti säätää omaan pituuteensa sopivaksi. Bakfiets Classic Short -sähkölaatikkopyörä on tyylikäs ja käytännöllinen valinta vanhemmille, jotka haluavat yhdistää päivittäisen pendelöinnin terveelliseen ja ympäristöystävälliseen elämäntapaan.

Valintasi on sähköavusteinen Classic Short, jos arvostat seuraavia ominaisuuksia:

  1. Bakfiets Classic Short on kompakti versio Classic Longista. Se tarjoaa riittävästi tilaa lasten tai ostosten kuljettamiseen, mutta on kooltaan pienempi ja ketterämpi, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan kaupunkiliikenteeseen.
  2. Voit valita pyörään lukuisia lisävarusteita, kuten istuimia, sääsuojia tai esimerkiksi lapsen turvaistuimen kiinnitysadapterin.
  3. Bakfiets Classic Short on saatavilla useilla eri värivaihtoehdoilla sekä erilaisilla teknisillä ominaisuuksilla, joista voit valita tarpeeseesi sopivan kokonaisuuden.

 

Bakfiets -laatikkopyörät tarjoavat luotettavaa suorituskykyä ja monipuolisuutta. Olipa kyseessä lasten kuljetus, ostosten tekeminen tai muu tarve, Bakfiets E-CargoBike Classic Short Laatikkopyörä on erinomainen valinta!

Bakfiets-mallien osalta suosittelemme pyörää Nexus 5v napavaihteella ja hydraulisilla levyjarruilla, mutta saatavilla ovat myös niin DI2 kuin Enviolon portaaton vaihteisto, Maguran vannejarru ja myös tasaisessa maastossa kevyellä lastilla soveltuva rullajarru. Autamme mielellämme sopivan komponenttiversion valinnassa.

Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bakfiets E-CargoBike Classic Short Laatikkopyörä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kysyttävää tuotteista tai pyörähuollosta?

Täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!