Crescent Elmer Sähköpyörä

3 749,00 

Osta myös:

Crescent Elmer on sähköavusteinen perhepyörä, joka on suunniteltu helpottamaan arkea tyylillä ja turvallisuudella. Tämä pyörä tekee työmatkoista, lasten kuljetuksesta ja kauppareissuista vaivattomia ja mukavia. Erikoispitkällä tavaratelineellä voit kuljettaa lastenistuimen sekä laukun tai korin, ja etutelineessä oleva irrotettava AVS-kori tarjoaa lisää tilaa tavaroille.

Elmerin sydämenä on 60 Nm Shimano E6110 -keskimoottori, joka tarjoaa kolmella eri avustustasolla voimakasta ja tasaista sähköavustusta. Pyörän 417 Wh akku on siististi integroitu runkoon, ja sen voi ladata sekä kiinni pyörässä että irrotettuna.

Elmer on varustettu jousitetulla satulatolpalla ja jäykällä etuhaarukalla, jotka yhdessä 27,5″ vanteilla ja 60 mm pistosuojatuilla renkailla tarjoavat tasaisen ajokokemuksen niin soralla kuin asfaltilla. Mukavat kädensijat ja vedenpitävä satula tekevät myös pidemmistä matkoista miellyttäviä. Pyörän ergonominen muotoilu kiinnittää huomiota käytännöllisyydellään. Pyörä sisältää myös runkolukon yhden avaimen ratkaisulla, eli sama avain toimii myös akkuun.

Hydraulinen etujarru ja perinteinen jalkajarru tarjoavat erinomaisen pysäytystehon kaikissa olosuhteissa, myös raskaasti kuormitettuna. Herrmansin korkealaatuinen valaistusjärjestelmä, takajarruvalot ja heijastavat yksityiskohdat takaavat näkyvyyden ja turvallisuuden kaikilla sääolosuhteilla. Pitkät lokasuojat suojaavat sekä sinua että pyörää kuralta ja lialta.

Elmerin runkomuotoilu tarjoaa kuljettajalle tilaa ja vakautta, kun taas AVS-järjestelmä helpottaa tavaroiden kiinnitystä ja irrottamista yhdellä napsautuksella. Pyörän kaksinkertainen seisontatuki pitää sen tukevasti pystyssä lastauksen ajan. Kävelyavustin lisää käytettävyyttä, kun pyörää tarvitsee työntää.

Elmer on suunniteltu vastaamaan kaikkiin arjen kuljetustarpeisiin – tyylikkäästi, mukavasti ja turvallisesti. Se on pyörä, joka tekee elämästäsi helpompaa ja mukavampaa, päivästä toiseen.

1

Matkustajien määrä

180 kg

Maksimikantavuus

Sähkö

Pyörän tyyppi

Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Crescent Elmer Sähköpyörä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kysyttävää tuotteista tai pyörähuollosta?

Täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!