Thule Courier Pyöräkärry Kahdelle Lapselle tai Koiralle

Alkuperäinen hinta oli: 699,95 €.Nykyinen hinta on: 579,00 €.

Arvioitu toimitusaika: 29/07/2024 - 05/08/2024

Osta myös:

Thule Courier Pyöräkärry kahdelle lapselle tai koiralle on monipuolinen kuljetusratkaisu, joka on suunniteltu perheille ja lemmikinomistajille, jotka arvostavat turvallisuutta, mukavuutta ja käytännöllisyyttä. Tämä pyöräkärry tarjoaa tilaa kahdelle lapselle tai koiralle, ja se sopii erinomaisesti niin pyöräretkille, kävelyille kuin muillekin ulkoiluseikkailuille.

Thule Courier pyöräkärryn tärkeimpiä ominaisuuksia ovat:

  1. Monikäyttöisyys: Thule Courier tarjoaa tilaa kahdelle lapselle tai koiralle, ja sen monipuoliset toiminnot tekevät siitä täydellisen kumppanin erilaisiin kuljetustarpeisiin.
  2. Turvallisuus: Kärry on varustettu viisipistevaljailla lapsille, heijastimilla ja turvallisuutta lisäävillä ominaisuuksilla, jotka takaavat tasaisen kyydin kaikissa olosuhteissa.
  3. Mukavuus: Pehmustetut istuimet ja säädettävät selkänojat takaavat, että lapsesi tai lemmikkisi matkustaa mukavasti.
  4. Helppokäyttöisyys: Thule Courierin kokoaminen ja purkaminen on nopeaa ja vaivatonta. Kompaktisti taittuva runko tekee säilytyksestä ja kuljetuksesta helppoa.
  5. Säänkestävyys: Säänkestävä kuomu suojaa lasta tai lemmikkiä sateelta ja tuulelta, ja hyttysverkko pitää ötökät loitolla kesäisillä retkillä.
  6. Tavaratila: Tilava tavaratila mahdollistaa kaiken tarvittavan mukaan ottamisen – voit pakata kätevästi eväät, vaihtovaatteet ja muut tärkeät tarvikkeet mukaan.

 

Tekniset tiedot:

Maksimi kuormitus: 2 x 22 kg (maksimi yhteiskuormitus 44 kg)
Mitat taitettuna: 98,8 x 74 x 32 cm
Kärryn leveys: 78 cm
Paino: 16 kg

Thule Courier on ihanteellinen valinta perheille ja lemmikinomistajille, jotka etsivät monikäyttöistä ja turvallista ratkaisua lasten tai lemmikin kuljettamiseen pyöräillen tai kävellen. Se sopii erinomaisesti perheille, jotka haluavat nauttia ulkoilusta ja liikkua yhdessä ilman kompromisseja mukavuudessa tai turvallisuudessa.

Valitse Thule Courier ja tee perheesi ja lemmikkisi ulkoilukokemuksista entistä parempia ja hauskempia!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Thule Courier Pyöräkärry Kahdelle Lapselle tai Koiralle”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kysyttävää tuotteista tai pyörähuollosta?

Täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!