Toimitusehdot

Yleistä: Nämä toimitusehdot ovat voimassa Lootabikes-verkkokaupassa tehtäviin tilauksiin.
Toimitusaika: Lootabikes pyrkii käsittelemään tilaukset 1-2 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Useimmat myynnissämme olevat pyörämallit toimitetaan valmistajan varastosta, jolloin toimitusaika on yleensä 3-8 viikkoa. Varastossa olevat tuotteet pyritään lähettämään 1-2 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Huomioithan myös, että toimitusaika voi vaihdella edellä mainituista saatavuuden ja erityisten kampanjoiden mukaan.
Toimitustavat ja -kulut: Asiakas voi valita useista toimitustavoista. Toimituskulut riippuvat valitusta toimitustavasta ja tilauksen koosta.
Maksutavat: Maksupalvelun tarjoaa Paytrail Oyj (2122839-7).
Peruutus- ja palautusoikeus: Asiakkaalla on oikeus perua kauppa ja palauttaa käyttämättömät tuotteet 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautustilanteessa olethan sähköpostitse yhteydessä [email protected] tai puhelimella 0400 149 402. Selvitämme sopivimman kuljetustavan riippuen tuotteesta. Palautus on maksullinen ja perimme siitä kuljetuspalveluntarjoajan laskun mukaisen kulun palautuksen yhteydessä.
Takuu: Lootabikes tarjoaa tuotteille valmistajan myöntämän takuun.
Reklamaatiot: Mahdolliset reklamaatiot tulee tehdä kirjallisesti 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta.
Ylivoimainen este (force majeure): Lootabikes ei ole vastuussa viivästyksestä tai vahingosta, joka johtuu ylivoimaisesta esteestä.
Riitojen ratkaisu: Mahdolliset erimielisyydet pyritään ratkaisemaan ensisijaisesti neuvottelemalla, mutta tarvittaessa riita ratkaistaan Tampereen käräjäoikeudessa.

Maksuehdot

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

Kysyttävää tuotteista tai pyörähuollosta?

Täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!