Tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjä: HPA Mobility Oy (3412739-2), Vitikankatu 1 F 11, 37120 Nokia
Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa: Pyry Niskala, [email protected], puhelin: 0400 149 402
Rekisterin nimi: HPA Mobility Oy:n asiakas- ja huoltorekisteri
Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus: Henkilötietoja käsitellään asiakassuhteen ylläpitämiseen, palveluiden toteuttamiseen, kehittämiseen ja laskutukseen.
Rekisterin tietosisältö: Rekisteri sisältää seuraavia tietoja: nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero, käyttäjän ip-osoite, tilaustiedot, huoltotiedot, maksutapahtumatiedot
Säännönmukaiset tietolähteet: Tiedot saadaan asiakkaalta itseltään verkkokaupan tilauksen yhteydessä tai huollon ajanvarauksen yhteydessä.
Tietojen säännönmukaiset luovutukset: Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, paitsi lakiin perustuvan vaatimuksen mukaisesti.
Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle: Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle, ellei se ole organisaation tai sen yhteistyökumppanin teknisen toteutuksen varmistamiseksi tarpeellista.
Rekisterin suojauksen periaatteet: Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietojärjestelmä ja tiedot on suojattu teknisin ja organisatorisin toimenpitein.
Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista: Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkastaa häntä koskevat tiedot ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista.
Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet: Rekisteröidyllä on oikeus vaatia häntä koskevien tietojen poistamista rekisteristä.

Tarkempi kuvaus verkkokauppa-alustallamme kerättävistä tiedoista:

Mitä keräämme ja säilytämme

Kun vierailet tällä sivustolla, seuraamme:

  • Tuotteita joita olet katsonut
  • Sijainti, IP-osoite ja selaimen tyyppi
  • Toimitusosoite

Käytämme evästeitä myös, jotta säilytät ostoskorin sisällön, kun selaat sivustoa.

Kun ostat meiltä, pyydämme tietoja kuten nimi, laskutusosoite, toimitusosoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero, luottokortin tai maksamisen tiedot ja valinnaiset käyttäjätilin tiedot kuten käyttäjätunnus ja salasana. Käytämme näitä tietoja esimerkiksi seuraaviin tarkoituksiin:

  • Tietojen lähettämiseen tilaukseesi liittyen
  • Asiakaspalveluun, mukaan lukien hyvitykset ja reklamaatiot
  • Maksujen käsittelyyn ja estääksemme petollista toimintaa
  • Luodaksemme käyttäjätilin kauppaamme
  • Noudattaaksemme kaikkia lain velvotteita
  • Parantaaksemme kaupan tarjontaa
  • Lähettääksemme markkinointiviestejä, jos valitset että haluat vastaanottaa niitä

Jos luot tilin, tallennamme nimen, osoitteen, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron, joita käytetään kassalla täyttämään kenttiä tulevissa tilauksissa.

Yleensä säilytämme tietojasi niin kauan kuin tarvitsemme niitä niihin tarkoituksiin, joita varten keräämme tiedot, käytämme tietoja ja niin kauan kuin meidän on ne lain mukaan säilytettävä.

Tallennamme myös kaupan kommentit ja tuotearvioinnit, jos kirjoitat sellaisia.

Ketkä tiimistämme pääsevät käsittelemään tietoja?

Verkkokauppatilauksia käsittelevä tiimimme jäsenet pääsevät tietoihin, joita annat meille. Esimerkiksi:

Tilaustiedot, kuten mitä ja milloin ostettiin ja minne tilaus lähetettiin sekä
Asiakkaan tiedot kuten nimi, sähköpostiosoite ja laskutus- ja toimitustiedot.

Tiimimme jäsenet pääsevät näihin tietoihin, jotta he voivat lähettää tilaukset, käsitellä hyvitykset ja voivat tarjota asiakastukea.

Mitä jaamme muiden kanssa?

Jaamme tietoja niiden kolmansien osapuolten kanssa jotka auttavat meitä käsittelemään tilauksia ja tuottamaan sivuston palveluita.

Maksut

Maksunvälityskumppaninamme toimii Paytrail. Kun maksuja käsitellään, joitakin tietojasi siirretään Paytrailin maksupalveluun. Näitä tietoja ovat mm. tiedot joita tarvitaan maksun toteuttamisessa esimerkiksi ostosten kokonaissumma ja laskutustiedot.

Kysyttävää tuotteista tai pyörähuollosta?

Täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!