Thule Chariot Sport Pyöräkärry Yhdelle

Alkuperäinen hinta oli: 1 424,95 €.Nykyinen hinta on: 1 199,00 €.

Osta myös:

Thule Chariot Sport pyöräkärry yhdelle lapselle on ensiluokkainen kuljetusratkaisu aktiivisille perheille, jotka arvostavat suorituskykyä, monipuolisuutta ja huippuluokan mukavuutta. Tämä pyöräkärry on täydellinen valinta pyöräretkille, juoksulenkeille ja kävelyille, tarjoten kaiken tarvittavan varmistaakseen mukavan ja turvallisen matkustuskokemuksen.

Thule Chariot Sportin tärkeimmät ominaisuudet ovat:

 1. Monipuolisuus: Thule Chariot Sport voidaan helposti muuntaa pyöräkärrystä juoksukärryksi tai kävelykärryksi mukana tulevien lisävarusteiden avulla. Tämä tekee siitä ihanteellisen kumppanin monenlaisiin ulkoiluaktiviteetteihin.
 2. Turvallisuus: Thule Chariot Sport täyttää tiukimmatkin turvallisuusstandardit. Se on varustettu viisipistevaljailla, heijastimilla ja turvallisuutta lisäävällä jousituksella, joka takaa tasaisen ja mukavan kyydin kaikissa olosuhteissa. Pyöräkärryssä on myös käsijarru, joka parantaa hallittavuutta erityisesti juostessa tai rullaluistellessa.
 3. Mukavuus: Pehmustettu istuin ja säädettävä selkänoja takaavat, että lapsesi matkustaa mukavasti. Istuimen voi kallistaa yhdellä kädellä, jotta lapsi voi levätä mukavasti matkan aikana. Thule Chariot Sportissa on myös ilmastoitu ohjaamo, joka pitää lämpötilan mukavana säästä riippumatta.
 4. Helppokäyttöisyys: Thule Chariot Sportin kokoaminen ja purkaminen on nopeaa ja vaivatonta. Kompaktisti taittuva runko tekee säilytyksestä ja kuljetuksesta helppoa, ja säädettävä ohjaustanko tarjoaa erinomaisen ergonomian eri kokoisille vanhemmille.
 5. Säänkestävyys: Säänkestävä kuomu suojaa lasta sateelta ja tuulelta, ja hyttysverkko pitää ötökät loitolla kesäisillä retkillä. Thule Chariot Sportissa on myös irrotettava ikkuna ja säädettävä aurinkosuoja, jotka lisäävät mukavuutta eri sääolosuhteissa.
 6. Tavaratila: Tilava tavaratila mahdollistaa kaiken tarvittavan mukaan ottamisen – voit pakata kätevästi eväät, vaihtovaatteet ja muut tärkeät tarvikkeet mukaan. Tarvittaessa tavaratilan voi irrottaa lisätilan saamiseksi.

 

Tekniset tiedot:

 • Maksimi kuormitus: 34 kg (mukaan lukien lapsi ja tavarat)
 • Maksimi lapsen paino: 22 kg
 • Maksimi kärryn painokapasiteetti: 34 kg
 • Kärryn paino: 14 kg
 • Kärryn leveys: 65 cm

 

Thule Chariot Sport on suunniteltu aktiivisille perheille, jotka eivät halua tehdä kompromisseja suorituskyvyn, turvallisuuden tai mukavuuden suhteen. Olitpa sitten pyöräilemässä kaupungissa, juoksemassa puistossa tai kävelemässä luonnossa, Thule Chariot Sport tarjoaa parhaan mahdollisen matkustuskokemuksen lapsellesi.

Valitse Thule Chariot Sport ja tee perheesi ulkoilukokemuksista entistä parempia ja hauskempia!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Thule Chariot Sport Pyöräkärry Yhdelle”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kysyttävää tuotteista tai pyörähuollosta?

Täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!