Thule Chariot Sport Pyöräkärry Kahdelle

Alkuperäinen hinta oli: 1 574,95 €.Nykyinen hinta on: 1 249,00 €.

Arvioitu toimitusaika: 29/07/2024 - 05/08/2024

Osta myös:

Thule Chariot Sport pyöräkärry kahdelle lapselle on huippuluokan kuljetusratkaisu aktiivisille perheille, jotka arvostavat monipuolisuutta, turvallisuutta ja mukavuutta. Tämä pyöräkärry on täydellinen kumppani pyöräretkille, juoksulenkeille ja kävelyille, tarjoten kaiken tarvittavan mukavan ja turvallisen matkustuskokemuksen varmistamiseksi.

Thule Chariot Sport pyöräkärryn tärkeimmät ominaisuudet:

  1. Monipuolisuus: Thule Chariot Sport voidaan helposti muuntaa pyöräkärrystä juoksukärryksi tai kävelykärryksi mukana tulevien lisävarusteiden avulla. Yhdellä kärryllä saat kolme erilaista käyttötapaa, joten se sopii erinomaisesti perheille, jotka haluavat nauttia ulkoilusta monin eri tavoin.
  2. Turvallisuus: Thule Chariot Sport täyttää tiukimmatkin turvallisuusstandardit. Se on varustettu viisipistevaljailla, heijastimilla ja turvallisuutta lisäävällä jousituksella, joka takaa tasaisen ja mukavan kyydin kaikissa olosuhteissa. Näkyvyyden lisäämiseksi kärryssä on heijastavia osia ja tukeva rakenne varmistaa turvallisuuden.
  3. Mukavuus: Pehmustetut istuimet ja säädettävä selkänoja takaavat, että lapsesi matkustavat mukavasti. Istuimen voi kallistaa yhdellä kädellä, jotta lapset voivat levätä mukavasti matkan aikana. Thule Chariot Sportissa on myös integroitu säädettävä lepotila, joka lisää mukavuutta entisestään.
  4. Helppokäyttöisyys: Thule Chariot Sportin kokoaminen ja purkaminen on nopeaa ja vaivatonta. Kompaktisti taittuva runko tekee säilytyksestä ja kuljetuksesta helppoa. Säädettävä ohjaustanko tarjoaa erinomaisen ergonomian ja tekee kärryn työntämisestä helppoa kaikissa tilanteissa.
  5. Säänkestävyys: Säänkestävä kuomu suojaa lapsia sateelta ja tuulelta, ja hyttysverkko pitää ötökät loitolla kesäisillä retkillä. Tämä takaa, että lapset pysyvät suojassa sääolosuhteista riippumatta ja voivat nauttia kyydistä ilman häiriöitä.
  6. Tavaratila: Tilava tavaratila mahdollistaa kaiken tarvittavan mukaan ottamisen – voit pakata kätevästi eväät, vaihtovaatteet ja muut tärkeät tarvikkeet mukaan, joten retkistä tulee vaivattomia ja mukavia.

 

Tekniset tiedot:

  • Maksimi kuormitus: 45 kg (mukaan lukien lapset ja tavarat)
  • Maksimi lapsen paino: 22 kg per lapsi
  • Kärryn paino: 14 kg
  • Pyöräkärryn leveys: 80 cm

 

Thule Chariot Sport on ihanteellinen valinta aktiivisille perheille, jotka etsivät monipuolista ja turvallista ratkaisua kahden lapsen kuljettamiseen pyöräillen, juosten tai kävellen. Se sopii täydellisesti perheille, jotka haluavat nauttia ulkoilusta ja liikkua yhdessä, ilman kompromisseja mukavuudessa tai turvallisuudessa.

Valitse Thule Chariot Sport ja tee perheesi ulkoilukokemuksista entistä parempia ja hauskempia!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Thule Chariot Sport Pyöräkärry Kahdelle”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kysyttävää tuotteista tai pyörähuollosta?

Täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!