Thule Chariot Cross Pyöräkärry Yhdelle

829,00 929,00 

Osta myös:

Thule Chariot Cross pyöräkärry yhdelle lapselle on huippuluokan kuljetusratkaisu, joka on suunniteltu aktiivisille perheille, jotka arvostavat monipuolisuutta, turvallisuutta ja mukavuutta. Tämä pyöräkärry on täydellinen kumppani pyöräretkille, juoksulenkeille ja kävelyille, tarjoten kaiken tarvittavan mukavan ja turvallisen matkustuskokemuksen varmistamiseksi.

Thule Chariot Cross pyöräkärryssä korostuvat seuraavat ominaisuudet:

  1. Monipuolisuus: Thule Chariot Cross voidaan helposti muuntaa pyöräkärrystä juoksukärryksi tai kävelykärryksi mukana tulevien lisävarusteiden avulla. Yhdellä kärryllä saat kolme erilaista käyttötapaa.
  2. Turvallisuus: Thule Chariot Cross täyttää tiukimmatkin turvallisuusstandardit. Se on varustettu viisipistevaljailla, heijastimilla ja turvallisuutta lisäävällä jousituksella, joka takaa tasaisen kyydin kaikissa olosuhteissa.
  3. Mukavuus: Pehmustettu istuin ja säädettävä selkänoja takaavat, että lapsesi matkustaa mukavasti. Istuimen voi kallistaa yhdellä kädellä, jotta lapsi voi levätä mukavasti matkan aikana.
  4. Helppokäyttöisyys: Thule Chariot Crossin kokoaminen ja purkaminen on nopeaa ja vaivatonta. Kompaktisti taittuva runko tekee säilytyksestä ja kuljetuksesta helppoa, ja säädettävä ohjaustanko tarjoaa erinomaisen ergonomian.
  5. Säänkestävyys: Säänkestävä kuomu suojaa lasta sateelta ja tuulelta, ja hyttysverkko pitää ötökät loitolla kesäisillä retkillä.
  6. Tavaratila: Tilava tavaratila mahdollistaa kaiken tarvittavan mukaan ottamisen – voit pakata kätevästi eväät, vaihtovaatteet ja muut tärkeät tarvikkeet mukaan.

 

Thule Chariot Cross on ihanteellinen valinta aktiivisille perheille, jotka etsivät monipuolista ja turvallista ratkaisua lapsen kuljettamiseen pyöräillen, juosten tai kävellen. Se sopii erinomaisesti perheille, jotka haluavat nauttia ulkoilusta ja liikkua yhdessä, ilman kompromisseja mukavuudessa tai turvallisuudessa.

Valitse Thule Chariot Cross ja tee perheesi ulkoilukokemuksista entistä parempia ja hauskempia!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Thule Chariot Cross Pyöräkärry Yhdelle”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kysyttävää tuotteista tai pyörähuollosta?

Täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!