Thule Chariot Cab Pyöräkärry Kahdelle

Alkuperäinen hinta oli: 1 349,95 €.Nykyinen hinta on: 1 099,00 €.

Arvioitu toimitusaika: 29/07/2024 - 05/08/2024

Osta myös:

Thule Chariot Cab pyöräkärry kahdelle lapselle on premium-luokan kuljetusratkaisu perheille, jotka vaativat korkeinta laatua, turvallisuutta ja tilavuutta. Tämä pyöräkärry on täydellinen valinta perheille, jotka haluavat nauttia pyöräretkistä, juoksulenkeistä ja kävelyistä yhdessä, tarjoten kaiken tarvittavan mukavan ja turvallisen matkustuskokemuksen varmistamiseksi.

Thule Chariot Cabin tärkeimmät ominaisuudet:

  1. Monipuolisuus: Thule Chariot Cab voidaan helposti muuntaa pyöräkärrystä juoksukärryksi tai kävelykärryksi lisävarusteiden avulla.
  2. Turvallisuus: Thule Chariot Cab täyttää tiukimmatkin turvallisuusstandardit. Se on varustettu viisipistevaljailla, heijastimilla ja turvallisuutta lisäävällä jousituksella, joka takaa tasaisen ja mukavan kyydin kaikissa olosuhteissa. Kärryn tukeva rakenne ja heijastavat osat lisäävät turvallisuutta.
  3. Mukavuus: Pehmustetut, tilavat istuimet ja säädettävä selkänoja takaavat, että lapsesi matkustavat mukavasti. Istuimen voi kallistaa yhdellä kädellä, jotta lapset voivat levätä mukavasti matkan aikana. Thule Chariot Cabissa on myös integroitu säädettävä lepotila, joka lisää mukavuutta entisestään.
  4. Helppokäyttöisyys: Thule Chariot Cabin kokoaminen ja purkaminen on nopeaa ja vaivatonta. Kompaktisti taittuva runko tekee säilytyksestä ja kuljetuksesta helppoa. Säädettävä ohjaustanko tarjoaa erinomaisen ergonomian ja tekee kärryn työntämisestä helppoa kaikissa tilanteissa.
  5. Säänkestävyys: Säänkestävä kuomu suojaa lapsia sateelta ja tuulelta, ja hyttysverkko pitää ötökät loitolla kesäisillä retkillä. Tämä takaa, että lapset pysyvät suojassa sääolosuhteista riippumatta ja voivat nauttia kyydistä ilman häiriöitä.
  6. Tavaratila: Tilava tavaratila mahdollistaa kaiken tarvittavan mukaan ottamisen – voit pakata kätevästi eväät, vaihtovaatteet ja muut tärkeät tarvikkeet mukaan, joten retkistä tulee vaivattomia ja mukavia.

 

Tekniset tiedot:

  • Maksimi kuormitus: 45 kg (mukaan lukien lapset ja tavarat)
  • Maksimi lapsen paino: 22 kg per lapsi
  • Kärryn paino: 16,5 kg
  • Pyöräkärryn leveys: 80 cm

 

Thule Chariot Cab on ihanteellinen valinta perheille, jotka etsivät monipuolista, turvallista ja tilavaa ratkaisua kahden lapsen kuljettamiseen pyöräillen tai kävellen. Se sopii täydellisesti perheille, jotka haluavat nauttia ulkoilusta ja liikkua yhdessä, ilman kompromisseja mukavuudessa tai turvallisuudessa.

Valitse Thule Chariot Cab ja tee perheesi ulkoilukokemuksista entistä parempia ja hauskempia!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Thule Chariot Cab Pyöräkärry Kahdelle”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kysyttävää tuotteista tai pyörähuollosta?

Täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!