Lastenkuljetusistuin Thule Yepp Nexxt 2 Maxi tavaratelinekiinnityksellä

Alkuperäinen hinta oli: 149,95 €.Nykyinen hinta on: 115,00 €.

Osta myös:

Thule Yepp Nexxt 2 Maxi on huippuluokan lastenkuljetusistuin, joka on suunniteltu aktiivisille perheille, jotka arvostavat turvallisuutta, mukavuutta ja tyylikkyyttä. Tämä kevytrakenteinen istuin tarjoaa parhaan mahdollisen matkustusmukavuuden lapsellesi ja on erinomainen valinta perheille, jotka nauttivat pyöräretkistä yhdessä.

Thule Yepp Nexxt 2 Maxissa korostuvat seuraavat ominaisuudet:

  1. Kevyt ja kestävä rakenne: Thule Yepp Nexxt 2 Maxi yhdistää kovan ulkokuoren ja pehmeän pehmustuksen, tarjoten sekä keveyttä että kestävyyttä. Tämä takaa lapsellesi turvallisen ja mukavan matkan.
  2. Magneettinen turvavyö: Lapsiturvallinen magneettinen turvavyö mahdollistaa nopean ja vaivattoman kiinnittämisen, pitäen lapsesi turvallisesti paikallaan.
  3. Yleiskäyttöinen telinekiinnitys: Innovatiivinen kiinnitysjärjestelmä mahdollistaa istuimen nopean ja helpon asennuksen useimpiin pyöriin, joissa on tavarateline.
  4. Säädettävät jalkatuet ja remmit: Säädettävät jalkatuet ja remmit varmistavat täydellisen istuvuuden lapsen kasvaessa, tarjoten lisää mukavuutta ja turvallisuutta.
  5. Iskuja vaimentava istuin: Pehmeä ja iskuja vaimentava istuin tarjoaa lapsellesi tasaisen ja mukavan kyydin, mikä tekee matkanteosta miellyttävää epätasaisemmillakin teillä.
  6. Pehmustettu viisipistevaljasturvavyö: Säädettävä ja pehmustettu viisipistevaljasturvavyö takaa lapsellesi turvallisen ja mukavan matkan, pitäen hänet tukevasti paikallaan.
  7. Lisätty näkyvyys: Integroitu heijastin parantaa turvallisuutta lisäämällä näkyvyyttä, erityisesti heikossa valaistuksessa ajettaessa.
  8. Säänkestävät materiaalit: Vettä hylkivät materiaalit helpottavat istuimen puhdistamista ja pitävät sen kuivana, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan kaikenlaisiin sääolosuhteisiin.

 

Ikä- ja painosuositukset:
Thule Yepp Nexxt 2 Maxi on suunniteltu 9 kuukauden ikäisistä 6-vuotiaisiin lapsiin, painorajan ollessa 22 kg asti.

Thule Yepp Nexxt 2 Maxi on täydellinen valinta perheille, jotka haluavat nauttia pyöräilystä turvallisesti ja mukavasti yhdessä. Sen kevyt rakenne, helppokäyttöisyys ja huippuluokan mukavuus tekevät siitä erinomaisen kumppanin kaikkiin pyöräseikkailuihin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lastenkuljetusistuin Thule Yepp Nexxt 2 Maxi tavaratelinekiinnityksellä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kysyttävää tuotteista tai pyörähuollosta?

Täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!