Lastenkuljetusistuin Thule Yepp 2 Maxi tavaratelinekiinnityksellä

Alkuperäinen hinta oli: 139,95 €.Nykyinen hinta on: 109,00 €.

Osta myös:

Lastenkuljetusistuin Thule Yepp 2 Maxi tavaratelinekiinnityksellä on erinomainen valinta perheille, jotka haluavat kuljettaa lapsiaan turvallisesti ja mukavasti pyöräretkillä. Tämä istuin yhdistää huippuluokan mukavuuden, turvallisuuden ja helppokäyttöisyyden, tehden pyörämatkoista nautinnollisia koko perheelle.

Thule Yepp 2 Maxi -lastenkuljetusistuimessa korostuvat seuraavat ominaisuudet:

  1. Turvallisuus: Thule Yepp 2 Maxi täyttää tiukimmat turvallisuusstandardit. Se on varustettu viisipistevaljailla, jotka pitävät lapsen turvallisesti paikallaan. Istuimessa on myös heijastin ja kiinnityspaikka takavalolle, joka lisää näkyvyyttä ja turvallisuutta pimeällä.
  2. Mukavuus: ergonomisesti muotoiltu istuin tarjoaa maksimaalisen mukavuuden lapsellesi. Istuimen pehmeä materiaali on vettä hylkivä ja helppo pitää puhtaana. Säädettävät jalkatuet ja kiinnityshihnat varmistavat, että istuin sopii lapsellesi täydellisesti ja kasvaa hänen mukanaan.
  3. Helppokäyttöisyys: Thule Yepp 2 Maxi on suunniteltu nopeaan ja vaivattomaan asennukseen. Sen kiinnitys tavaratelineeseen on yksinkertaista ja turvallista. Istuimen irrottaminen ja kiinnittäminen onnistuu käden käänteessä, mikä tekee siitä erittäin käytännöllisen päivittäisessä käytössä.
  4. Säänkestävyys: Säänkestävä materiaali suojaa lasta sateelta ja tuulelta, pitäen hänet kuivana ja mukavana säästä riippumatta.
  5. Kantavuus: Thule Yepp 2 Maxi on suunniteltu kantamaan lapsia aina 22 kiloon asti, mikä tekee siitä pitkäikäisen ja luotettavan valinnan perheellesi.
  6. Yhteensopivuus: Istuimen universaali kiinnitysjärjestelmä sopii useimpiin tavaratelineisiin, mikä tekee siitä yhteensopivan lähes kaikkien pyörämallien kanssa.

 

Valitse Thule Yepp 2 Maxi ja tee perheesi pyörämatkoista entistä mukavampia ja turvallisempia! Tämä istuin tarjoaa luotettavan ja mukavan ratkaisun lapsen kuljettamiseen, jotta voitte nauttia yhdessä pyöräilystä ilman kompromisseja.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lastenkuljetusistuin Thule Yepp 2 Maxi tavaratelinekiinnityksellä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kysyttävää tuotteista tai pyörähuollosta?

Täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!