Lastenkuljetusistuin Thule Yepp 2 Maxi runkokiinnityksellä

Alkuperäinen hinta oli: 159,95 €.Nykyinen hinta on: 125,00 €.

Osta myös:

Thule Yepp 2 Maxi on erinomainen valinta perheille, jotka haluavat kuljettaa lapsiaan turvallisesti ja mukavasti pyöräretkillä. Tämä istuin yhdistää huippuluokan mukavuuden, turvallisuuden ja helppokäyttöisyyden, tehden pyörämatkoista nautinnollisia koko perheelle.

Thule Yepp 2 Maxi -lastenkuljetusistuimen keskeiset ominaisuudet:

  1. Turvallisuus: Thule Yepp 2 Maxi täyttää tiukimmat turvallisuusstandardit. Se on varustettu viisipistevaljailla, jotka pitävät lapsen turvallisesti paikallaan. Istuimessa on myös heijastin ja kiinnityspaikka takavalolle, mikä lisää näkyvyyttä ja turvallisuutta pimeällä.
  2. Mukavuus: Ergonomisesti muotoiltu istuin tarjoaa maksimaalisen mukavuuden lapsellesi. Istuimen pehmeä materiaali on vettä hylkivä ja helppo pitää puhtaana. Säädettävät jalkatuet ja kiinnityshihnat varmistavat, että istuin sopii lapsellesi täydellisesti ja kasvaa hänen mukanaan.
  3. Helppokäyttöisyys: Thule Yepp 2 Maxi on suunniteltu nopeaan ja vaivattomaan asennukseen. Sen kiinnitys pyörän runkoon on yksinkertaista ja turvallista. Istuimen irrottaminen ja kiinnittäminen onnistuu käden käänteessä, mikä tekee siitä erittäin käytännöllisen päivittäisessä käytössä.
  4. Säänkestävyys: Säänkestävä materiaali suojaa lasta sateelta ja tuulelta, pitäen hänet kuivana ja mukavana säästä riippumatta.
  5. Kantavuus: Thule Yepp 2 Maxi on suunniteltu kantamaan lapsia aina 22 kiloon asti, mikä tekee siitä pitkäikäisen ja luotettavan valinnan perheellesi.
  6. Yhteensopivuus: Istuimen universaali kiinnitysjärjestelmä sopii useimpiin pyörämalleihin, mikä tekee siitä yhteensopivan lähes kaikkien pyörien kanssa.

 

Thule Yepp 2 Maxi on ihanteellinen valinta perheille, jotka etsivät turvallista, mukavaa ja helppokäyttöistä ratkaisua lapsen kuljettamiseen pyöräillen. Valitse Thule Yepp 2 Maxi ja tee perheesi pyörämatkoista entistä mukavampia ja turvallisempia!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lastenkuljetusistuin Thule Yepp 2 Maxi runkokiinnityksellä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kysyttävää tuotteista tai pyörähuollosta?

Täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!