Lastenkuljetusistuin Thule RideAlong Lite 2 Runkokiinnityksellä

Alkuperäinen hinta oli: 119,95 €.Nykyinen hinta on: 99,00 €.

Osta myös:

Thule RideAlong Lite 2 on erinomainen valinta aktiivisille perheille, jotka arvostavat turvallisuutta, mukavuutta ja käytännöllisyyttä. Tämä lastenkuljetusistuin tarjoaa turvallisen ja mukavan matkustuskokemuksen lapsellesi, samalla kun se on helppo asentaa ja käyttää.

Thule RideAlong Lite 2 -lastenkuljetusistuimen keskeiset ominaisuudet:

  1. Turvallisuus: Thule RideAlong Lite 2 täyttää tiukimmat turvallisuusstandardit. Se on varustettu säädettävällä viisipistevaljaalla, joka pitää lapsen turvallisesti paikallaan koko matkan ajan. Integroitu heijastin ja kiinnityspiste lisävalaisimelle lisäävät näkyvyyttä ja turvallisuutta heikossa valaistuksessa.
  2. Mukavuus: Ergonomisesti muotoiltu istuin pehmustetulla selkänojalla ja säädettävillä jalkatukilla varmistaa lapsellesi mukavan matkan. Istuimen voi säätää lapsen kasvun mukaan, mikä tekee siitä pitkäikäisen ja mukautuvan ratkaisun.
  3. Helppokäyttöisyys: Thule RideAlong Lite 2 asennus pyörän runkoon on nopeaa ja vaivatonta.
  4. Säänkestävyys: Istuimen säänkestävät materiaalit suojaavat lasta ja istuinta sääolosuhteilta, pitäen sen kuivana ja helppohoitoisena. Irrotettava ja vesipestävä istuinpehmuste helpottaa puhtaanapitoa ja lisää käyttömukavuutta.
  5. Säätömahdollisuudet: Kolmiasentoinen kallistusjärjestelmä mahdollistaa istuimen kallistamisen jopa 20 astetta, mikä takaa mukavan lepoasennon lapselle pidempien matkojen aikana.
  6. Tukevuus ja vakaus: Korkealaatuinen runkokiinnitys varmistaa istuimen tukevuuden ja vakauden ajon aikana, mikä parantaa sekä lapsen että pyöräilijän turvallisuutta ja ajomukavuutta.

 

Ikä- ja painosuositukset:

Thule RideAlong Lite 2 on suunniteltu 9 kuukauden ikäisistä 6-vuotiaisiin lapsiin, maksimipainorajan ollessa 22 kg.

Thule RideAlong Lite 2 on täydellinen valinta perheille, jotka haluavat nauttia pyöräilystä turvallisesti ja mukavasti yhdessä. Sen helppokäyttöisyys, mukavuus ja huippuluokan turvallisuus tekevät siitä erinomaisen kumppanin kaikkiin pyöräseikkailuihin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lastenkuljetusistuin Thule RideAlong Lite 2 Runkokiinnityksellä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kysyttävää tuotteista tai pyörähuollosta?

Täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!