Lastenkuljetusistuin Thule RideAlong 2 runkokiinnityksellä

Alkuperäinen hinta oli: 169,95 €.Nykyinen hinta on: 135,00 €.

Osta myös:

Thule RideAlong 2 runkokiinnityksellä on erinomainen valinta perheille, jotka haluavat kuljettaa lapsiaan turvallisesti ja mukavasti pyöräretkillä. Tämä istuin yhdistää huippuluokan mukavuuden, turvallisuuden ja helppokäyttöisyyden, tehden pyörämatkoista nautinnollisia koko perheelle.

Thule RideAlong 2 -lastenkuljetusistuimen keskeiset ominaisuudet:

  1. Turvallisuus: Thule RideAlong 2 täyttää tiukimmat turvallisuusstandardit. Se on varustettu viisipistevaljailla, jotka pitävät lapsen turvallisesti paikallaan. Istuimessa on myös heijastin ja kiinnityspaikka takavalolle, mikä lisää näkyvyyttä ja turvallisuutta pimeällä. Sivusuojat ja jalkasuojat tarjoavat lisäturvaa matkustajalle.
  2. Mukavuus: Ergonomisesti muotoiltu istuin tarjoaa maksimaalisen mukavuuden lapsellesi. Pehmustettu ja säädettävä istuin hihnoineen varmistaa, että lapsesi matkustaa mukavasti. Säädettävät jalkatuet ja jalkalenkit varmistavat, että istuin kasvaa lapsen mukana ja tarjoaa optimaalisen tuen eri ikäisille ja kokoisille lapsille.
  3. Helppokäyttöisyys: Thule RideAlong 2 on suunniteltu nopeaan ja vaivattomaan asennukseen. Sen kiinnitys pyörän runkoon on yksinkertaista ja turvallista. Istuimen irrottaminen ja kiinnittäminen onnistuu käden käänteessä, mikä tekee siitä erittäin käytännöllisen päivittäisessä käytössä. Quick Release -kiinnitys mahdollistaa istuimen nopean ja helpon kiinnittämisen ja irrottamisen.
  4. Säänkestävyys: Säänkestävä materiaali suojaa lasta sateelta ja tuulelta, pitäen hänet kuivana ja mukavana säästä riippumatta. Vedenpitävä istuin on helppo puhdistaa ja ylläpitää, mikä tekee siitä käytännöllisen valinnan aktiivisille perheille.
  5. Kantavuus: Thule RideAlong 2 on suunniteltu kantamaan lapsia aina 22 kiloon asti, mikä tekee siitä pitkäikäisen ja luotettavan valinnan perheellesi.
  6. Yhteensopivuus: Istuimen universaali kiinnitysjärjestelmä sopii useimpiin pyörämalleihin, mikä tekee siitä yhteensopivan lähes kaikkien pyörien kanssa. Eri runkotyypit ja pyörämallit huomioiden, tämä istuin tarjoaa monipuolisen ratkaisun perheen pyöräilytarpeisiin.

 

Thule RideAlong 2 on ihanteellinen valinta perheille, jotka etsivät turvallista, mukavaa ja helppokäyttöistä ratkaisua lapsen kuljettamiseen pyöräillen. Valitse Thule RideAlong 2 ja tee perheesi pyörämatkoista entistä mukavampia ja turvallisempia!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lastenkuljetusistuin Thule RideAlong 2 runkokiinnityksellä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kysyttävää tuotteista tai pyörähuollosta?

Täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!